IN COMPANY

[metaslider id=117]

INCOMPANY OPLEIDINGEN PRIVACY & DATAPROTECTIE MET TOEGEVOEGDE WAARDE

Voor incompany opleidingen vindt u in de Nederlandse Privacy Academie een zeer professionele partner. Alle opleidingen privacy & dataprotectie die u op deze website vindt, kan geheel binnen uw organisatie worden verzorgd op basis van een weldoordacht strategisch opleidingsplan voor duurzaam rendement.

Op basis van een zorgvuldige analyse van uw leerwensen en een uitgebreide intake met deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden.  U zult onze manier van werken als aangenaam en uiterst professioneel ervaren.

Deelnemers aan onze incompany opleidingen ontvangen 10% korting op het unieke AVG Praktijkboek (bestaande uit zes delen).

NEDERLANDSE PRIVACY ACADEMIE ALS UW STRATEGISCHE OPLEIDINGSPARTNER

Ruime ervaring op het gebied van ontwerpen en verzorgen van opleidingen op het gebied van privacy & dataprotectie leert dat opleidingsvraagstukken vaak niet op zichzelf staan. Een opleidingsvraag dient altijd een of meerdere hogere, strategische doel(en).

De Nederlandse Privacy Academie (onderdeel van het Nederlands Privacy Compliance Instituut (NPCI) is zeer bedreven in het koppelen van organisatieontwikkeling met zorgvuldig ontwikkelde opleidingstrajecten. Langs deze weg kunnen onze opleidingen privacy & dataprotectie altijd een concrete bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van uw organisatie.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 085 – 043 4845 of stuur een e-mail naar incompany@privacyacademie.

OPBOUW (VOORBEELD OPZET) VAN EEN INCOMPANY OPLEIDING PRIVACY & DATAPROTECTIE 

ACCREDITATIE VAN INCOMPANY OPLEIDINGEN PRIVACY & DATAPROTECTIE

Op verzoek kunnen opleidingen van de Nederlandse Privacy Academie (NPA) worden geaccrediteerd door de desbetreffende beroepsorganisaties in het kader van

permanente educatie (zogenaamde PE punten). Hieraan zijn eventueel extra kosten voor deelnemers verbonden die vooraf worden afgestemd. Voor meer informatie, klik hier.

BIJ DEZE INCOMPANY OPLEIDING HOORT (INCLUSIEF)

  • Praktijkboek Functionaris voor Gegevensbescherming (FG)Leidraad voor een professioneel werkprogramma
  • Ondersteuning door e-learning (optioneel)
  • Studiepakket Privacy & Dataprotectie (optioneel)
  • Koffie, thee & lunch
  • Certificaat van Deelname erkend door de Nederlandse Privacy Academie (NPA)
  • Opname in het Nederlands Register Privacy Opleidingen (NRPO)
  • Accreditatie (PE punten) door beroeps- en brancheorganisaties (optioneel) | afgegeven door de desbetreffende externe accrediterende    organisaties). Hieraan zijn eventueel extra kosten voor deelnemers verbonden die vooraf worden afgestemd.

 AVG PRAKTIJKBOEK 

CONTACTFORMULIER

 

Controle

  • Submit