NIEUWSBRIEF PRIVACY ACADEMIE

GRATIS NIEUWSBRIEF OVER EDUCATIE OP HET GEBIED VAN PRIVACY & DATAPROTECTIE

Bent u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy en dataprotectie educatie in de brede zin des woords? Geinteresseerd in kortingsvouchers, kortingen op privacy events, kortingen op vakliteratuur privacy & dataprotectie en veel meer? Wenst u naar een gratis abonnement op het Vakblad Tijdschrift Privacy, aparte nieuwsfeiten over privacy kennisontwikkeling?

Privacy en dataprotectie is actueel en de ontwikkelingen gaan vaak sneller dan men vaak zelf kan bijhouden. Als u zich hieronder inschrijft voor de Privacy Nieuwsbrief van de Nederlandse Privacy Academie (NPA) ontvangt u vermeldenswaardige nieuwsberichten op het gebied van privacy en dataprotectie. Omdat niemand is geinteresseerd in spam, wordt gemiddeld maximaal maar een of twee berichten per maand verzonden. Uiteraard kunt u zich te allen tijde uitschrijven als u dat zou wensen.

De redactie van de Privacy Nieuwsbrief wenst u alvast veel plezier toe met het lezen van de actuele ontwikkelingen op het gebied van privacy onderwijs.

INSCHRIJVING VOOR DE PRIVACY NIEUWSBRIEF VAN DE NEDERLANDSE PRIVACY ACADEMIE

 

VERIFICATIE

 

   STUDIEPAKKET PRIVACY & DATAPROTECTIE